Modeller för intäktsgenerering av spel är slut, och endast blockchain-teknik med icke-fungibla tokens och DeFi-funktioner ger nytt liv och mycket högre engagemang i den digitala världen.

Det finns en tydlig förändring från free-to-play-modellen med låga intäktsgenereringsmöjligheter, där någon kan dra nytta av att spela spel tack vare blockchain-teknik.

Blockchains gör det möjligt att tjäna pengar på specifika färdigheter genom valutor och digitala tillgångar med öppen marknadsdynamik

IOI Corporation har beslutat att bygga ett blockchain-ekosystem med namnet Trade Race Manager, som drivs av decentraliserad finansiering och NFT, med en tokenekonomi lämplig för spelare, handlare och kryptoentusiaster.

Trade Race Manager är ett spelare-mot-spelare-spel som ger obegränsad belöning och spel-för-tjäna-mekanik. Kärnspelet handlar om att samla, använda och handla icke-fungibla tokens.

Vi utvecklar en NFT som har fler verktyg istället för att bara vara ett samlarobjekt eller ett spelobjekt. En av de största utmaningarna för alla kryptovalutaprojekt är att skapa konkreta verktyg för dess underliggande tokens eller tillgångar. Som vi alla har sett genom åren har många projekt startat utan en tydlig produkt och erbjuder tokens utan verkliga användningsfall.

Trade Race Manager hade sin mjuka lansering 2020 och har sedan dess uppgraderats med 3D-modeller och NFT-funktioner som körs i vårt skalbara blockchain-nätverk

Spelare måste äga NFT-bilar för att delta i lopp och förutsäga den bästa portföljen med kryptovalutor för att starta loppet. Det finns lopp med olika tidsramar och belöningar. Den som har högst poäng är vinnaren. Även om spelaren inte vinner får de dagliga insatsbelöningar för att ha NFT. Ju fler bilar du har, desto fler belöningar får du. Strukturen kommer att vara som följer:

NFT-bilar.
En NFT-teamstation.
NFT-spår.
NFT-bilarna, i sex upplagor, är begränsade till 200 000 bitar som har följande funktioner:

Spela och öka dina chanser att vinna sällsynta bilar.
Få ett sällsynt fordon för att fördubbla dina belöningar.
Få tillgång till olika plattformsfunktioner.
Få insatsbelöningar.
Jordbruksmöjligheter.
Sälj på marknaden.
Spelet över kedjor.
Håll NFT som en samlarobjekt.

NFT: erna kommer exklusivt att finnas på Arkane Network-marknaden till priser före försäljning. Arkane har en unik funktion som du kan köpa spelartiklarna via PayPal; I annat fall kommer NFT: erna att finnas tillgängliga på vår plattform via kryptovalutor.

Den största fördelen är att alla NFT-transaktioner körs på Matic Network med låga avgifter.

NFT-teamstation

Vi ska lansera NFT-teamstationen för att gynna mer som den segrande lagägaren och dra nytta av framtida prisuppskattning. Vi vill bygga en motiverad gemenskap, så det kan vara en annan fördel för att bygga vinnande lag.

Teamets ägare har olika möjligheter. Bygg ditt racingteam för att få 20% från varje premiummedlem och anställa chefer för att vinna ett mästerskap.