Suurimmat salausjohdannaiset vaihtavat Bitcoin Code ilmoittivat pyytävän kaikkia asiakkaitaan suorittamaan henkilötodistukset seuraavan kuuden kuukauden aikana, jos he haluavat jatkaa kauppaa alustalla.

„Peli on muuttunut, ja niin olemme myös; pidämme kiinni ylähuulesta“, tweettoi Arthur Hayes, yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja

Käyttäjien varmennusohjelman on tarkoitus käynnistyä „UTC: llä 28. elokuuta klo 00:00“, kun taas käyttäjillä on aikaa suorittaa se loppuun 12. helmikuuta 2021 mennessä. Yksittäisiä käyttäjiä pyydetään lähettämään valokuvallinen henkilöllisyystodistus ja osoite osoitteesta, ottamaan selfie, sekä vastaamaan muutamiin monivalintakysymyksiin rahastojen lähteestä ja kaupankäyntikokemuksesta, BitMEX sanoi .

Yrityksen mukaan nämä uudet ohjaimet antavat heidän „luoda luotettavampi ja turvallisempi kauppaympäristö kaikille BitMEX-käyttäjille“

„Nykyään käyttäjän henkilöllisyyden todentamista odotetaan yhä enemmän vastaamaan muuttuviin kansainvälisiin sääntelystandardeihin, ja se on tärkeä osa luottamuksen rakentamista salausvaluuttaekosysteemiin“, vaihto sanoi ja lisäsi, että henkilöllisyyden todentaminen auttaisi myös riitatapauksissa, hakkerointi tai toimintakyvyttömyys.

Lisäksi BitMEX kertoi, että he „paljastavat myös tulevina viikkoina merkittävän kauppaturnauksen yksityiskohdat, joissa todentamisen suorittaneet käyttäjät voivat kilpailla merkittävistä palkinnoista“.