Salausala on myös voittaja Yhdysvaltain vaalituloksista

Salausvarojen markkinat ovat toipuneet viikonlopun pudotuksestaan, kun Yhdysvaltain vaalien tulokset ilmoitettiin. Teollisuuden tulevaisuus on yhtäkkiä hieman kirkkaampi nyt hallintomuutoksen myötä.

Kun pöly laskeutuu yhteen viime aikojen historian myrskyisimmistä ja jakaantuneimmista vaaleista, salakirjoittajien kauppiaat ja analyytikot etsivät positiivisia tuloja valitulta Bitcoin Revolution hallitukselta ja sen johtajilta.

Amerikan seuraava johtaja seuraavien neljän vuoden aikana, Joe Biden, on kommentoinut hyvin vähän kryptovaluuttoja, mutta se näyttää olevan parempi kuin johtaja, joka lannistaa niitä aktiivisesti.
Paranna salausta paremmin

DeFi Alliancen päällikkö Qiao Wang on yksi monista teollisuuden tarkkailijoista, jotka näkevät Bidenin vaalien positiiviset puolet ja suhtautuvat optimistisesti seuraaviin neljään vuoteen.

Todellinen voittaja on salaus:

  •  Biden palkkaa Bitcoin-ystävällisen Gary Genslerin
  • Trump / Mnuchin on avoimesti vihamielinen BTC: tä kohtaan
  • SBF: n 2. suurin rahoittaja Bidenille
  • Todennäköinen republikaanien senaatti vastustamaan Demsin aggressiivista sääntelykehitystä

Innolla tulevina vuosina 🚀🚀🚀

– Qiao Wang (@QwQiao) 8. marraskuuta 2020

Hän lisäsi, että aiemmat vihamielisyydet teollisuudelle dollarin puolustamisen nimissä tekevät nykyisestä tuloksesta edullisemman.

„Se, että Trump ja Mnuchin ovat vihamielisiä BTC: tä kohtaan, tekee Trumpista paljon huonomman ehdokkaan. Täysi pysähdys.“

Donald Trump tunnusti tunnusti olevansa „ei fani“ Bitcoinista ja kryptovaluutoista heinäkuussa 2019, ja lisäsi, että ne eivät ole rahaa, niiden arvo perustui „ilmaan“, ja ne helpottavat laitonta toimintaa ja laitonta toimintaa.

Uutiset siitä, että Joe Biden palkkaa entisen johdannaismarkkinoiden valvojan Gary Genslerin työskentelemään finanssialan valvonnan siirtymäsuunnitelman parissa, on myös pidetty nousevana. Gensler toimi Commodity Futures Trading Commissionin (CFTC) puheenjohtajana vuosina 2009–2014 ja tarkastelee Bitcoinia ja sen veljiä positiivisessa valossa.

Gary Gensler on Bitcoin Bull Bull Bull-pic.twitter.com/G1W8icvuMp

– Lolli 🍭 (@trylolli) 7. marraskuuta 2020

On myös raportoitu, että taloustieteilijä Lael Brainard, entinen keskuspankkien kuvernööri, joka johti MIT: n yhteisiä ponnisteluja CBDC: n tutkimiseksi, on pääministeri valtiovarainministerin edelläkävijänä. Compound Finance -asianajaja ja teollisuuden tarkkailija Jake Chervinsky lisäsi;

„Valittu presidentti Biden ei ole sanonut mitään julkisesti näkemyksistään salauksesta. Toistaiseksi se ei todellakaan ole tarpeeksi iso asia, joka ansaitsisi hänen huomionsa. Yhdysvaltojen salauspolitiikan seuraavat neljä vuotta riippuvat siitä, kenen hän nimittää avaintehtäviin; tiedämme enemmän siirtymän edetessä. “

Markkinat palaavat viikonlopun dian

Salausmarkkinat sukeltivat viikonloppuna, kun tulokset tulivat ja laskenta päättyi. Kuitenkin tuon 20 miljardin dollarin kokonaismarkkinakapasiteetin laskun jälkeen asiat ovat palanneet nousuun, kun Bitcoin ja Ethereum marssivat jälleen korkeammalle maanantaina Aasiassa.

Kokonaisrajoitus on palannut 450 miljardiin dollariin, kun suuret yhtiöt palaavat nousuun, mutta Yhdysvaltain osakemarkkinoiden avoimuus myöhemmin tänään voisi maalata aivan toisenlaisen kuvan.